Introduktionsbild om du ej har flash

“Anlita yrkesmän från en professionell installationspartner!”Om företaget — Svenska Installationsproffsen AB

List bullet Hyr en installatör när du behöver
Svenska Installationsproffsen finns för dig som behöver förstärka din bemanning på installationssidan, för kortare eller längre tid. När du hyr dina installatörer från oss är det dina behov som styr. Du hyr och betalar per timme, och bara de timmar du behöver. Installatören arbetar i ditt företag, men är anställd hos oss. Vi tar fullt arbetsgivaransvar.

När du anlitar Svenska Installationsproffsen, använder du våra duktiga installatörer, bara när du har behovet.

List bullet Våra kompetenta yrkesmän
Svenska Installationsproffsen anställer enbart duktiga yrkesmän. Vi arbetar dessutom med vidareutbildning av personalen hela tiden. Idag är vi cirka 30 anställda installatörer. Vi har dessutom ett stort nätverk av underentreprenörer i hela Sverige. Alla våra installatörer är vana att rycka in på kort varsel och snabba på att sätta sig in i aktuellt uppdrag. De blir en värdefull resurs på plats från allra första stund.

När du anlitar Svenska Installationsproffsen, har du alltid välutbildade och kompetenta yrkesmän nära tillhands.

List bullet Outsourcing och funktionsansvar
Svenska Installationsproffsen är ett fullserviceföretag. Du kan lyfta över funktionsansvaret, för exempelvis all AV-utrustning inom en verksamhet på oss. Vi sköter då löpande underhåll, med service och support dygnet runt, av din utrustning. Tillsammans hittar vi den rätta lösningen för ditt företag och dina kunder.

När du anlitar Svenska installationsproffsen, har du en professionell installationspartner med kapacitet för fullservice och totalt funktionsansvar.

Svenska Installationsproffsen AB
Org nr 556314-6157

Svenska Installationsproffsen AB
Stensätravägen 5
127 39  Skärholmen
Tel. 08-410 516 00
e-post: info@installationsproffsen.se