Din kompletta partner för
AV-installationer

Låt oss hjälpa er att göra bättre AV-affärer

I nära samarbete med våra kunder har vi genomfört hundratals lyckade installationer. Vi kan snabbt vara på plats och utgöra den förstärkning ni behöver.

Vi lagerför det mesta av den utrustning som ingår i en AV-installation; stativ/fästen, kablage, bordsbrunnar, signalhantering och liknande. Vi hjälper er med projektering, införsäljning, support, installation och kompetens inom hela AV-området. Vi jobbar uteslutande tillsammans med våra återförsäljare.

Vi erbjuder följande kompetenser

AV-tekniker

Programmerare (styrsystem)

Elektriker

AV-konsulter och projektledare

Totalentrepenör inom AV-teknik

Projektering

Planerar ni att leverera en smart och effektiv lösning till konferensrum, klassrum eller hör-salar? Ett väl genomfört förarbete spar både tid och pengar och är en förutsättning för ett bra slutresultat.

Produkter

Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi ett komplett sortiment av AV-utrustning. Vi hjälper er gärna att ta fram förslag på toppmoderna och användarvänliga lösningar.

Installation

Våra installatörer har all kompetens som krävs för installation och driftsättning av alla projektets komponenter. Vi ansvarar gärna för hela processen – allt från projektledning och installation till utbildning och service.

Service/support

Tack vare lång erfarenhet och hög kompetens inom AV-området så finns vi alltid tillgängliga för service och support. Det innebär en trygghet– både för er och er kund – att få pålitlig, lättillgänglig och kundanpassad service och support.

Utvalda tjänster

services-1

Kabelsanering

Vi erbjuder kundanpassade lösningar för att få ett rent och snyggt utseende i konferensrum och på kontorsplatser.

services-2

Programmering av styrsystem och ljudlösningar

Vi tillhandahåller tekniker med expertis inom programmering av styrsystem och ljudprocessorer.

services-3

Installation av allt från skärmar till styrsystem

Vi installerar projektorer, skärmar, dukar, ljud- och styrsystem, digital signage mm enligt era önskemål.

Populära produkter

products-1

Video/Teamlösningar

Idag pratar vi videolösningar på nästan varje möte vi har hos kunder. Teams har blivit oerhört populärt och något som företag nu vill ha tillgång till på ett smidigt och enkelt sätt även i konferensrum och allmänna ytor på kontoret.

products-2

Trådlösa lösningar

Det är populärt med trådlösa lösningar idag för att slippa kablar. Det finns en del att tänka på och där hjälper vi till att finna den bästa lösningen.

products-4

Interaktiva lösningar

Alla funktioner du behöver finns inbyggda i skärmen, digital whiteboard med flervägskommunikation, webbläsare och skärmspegling. Det användarvänliga gränssnittet sätter mötets innehåll i fokus, effektiviserar processerna och leder till snabbare och väl underbyggda beslut.

Kontakta mig gärna för mer information

avatar

Stefan Svensson

Försäljningsansvarig / AV-konsult

stefan.svensson@installationsproffsen.se

076-6447511

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.