Vi är också ett byggföretag

Vi har en lång och bred erfarenhet av hyresgästanpassningar, entreprenader, renoveringar, försäkringsskador, om och tillbyggnader. Vi jobbar mot företag och privatkunder

Helhetslösning är eran trygghet

Oavsett vilket behov du har, kan vi på SIP, hjälpa dig att genomföra ditt projekt och vår ambition är att alltid göra byggprocessen så enkel som möjligt för dig som kund. Vi har ett gott samarbete med företag inom el, VVS mm, som vi anlitar vid större uppdrag. Vår firma är ett företag med brett verksamhetsområde. Vi åtar oss de flesta typer av projekt, Renovering både inom och utomhus. Vi hjälper er att hitta lösningar, snabbt och enkelt.

bygg-bg1
bygg-bg2

Välkommen till oss företag och privatkunder

Hyresgästanpassning och ombyggnad av kontor är något som vi gjort mycket under åren.

Privatkunder är det renoveringar av lägenheter och villor men vi gör även jobb såsom; tillbyggnader, altaner, målningsarbeten, tvättstugor, Kök och Badrum med våra egna certifierade elektriker, våtrumsbyggare och rörläggare.

Totalentreprenad och renovering

Med lång erfarenhet och stor skicklighet tar vi oss an det mesta inom bygg. Ett byggprojekt behöver inte vara komplicerat eller energikrävande. SIP utför totalentreprenader i Stockholm och Mälardalen med omnejd.

bygg-bg5

Kontakta mig gärna för mer information

avatar

Anders Nilsson

Byggledare

070-346 8051

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.