Din helhetsleverantör av laddboxar

I flera års tid har vi på Svenska installationsproffsen hjälpt kommersiella fastigheter, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner att installera laddboxar på ett enkelt och smart sätt. Med våra kompletta helhetslösningar hjälper vi er från start till mål. Vi installerar, ni laddar!

Välj oss som installatör av din laddbox

Vi jobbar med marknadensledande laddboxar där vi anpassar oss och ser över era förutsättningar och behov. Samtidigt som vi vill förse er som kund möjligheten att välja den laddboxar som passar ert hem eller er organisation bäst. Vi har ett stort sortiment av laddboxar där vi hjälper er att välja rätt lösning. Vi lämnar alltid våra investeringsrekommendationer med syftet att underlätta för alla elbilsägare att ta steget till att köpa rätt laddboxar.

Visste du att du har rätt till bidrag?

Både privatpersoner och företag har rätt till bidrag vid installation av elbilsladdare. Vi hjälper dig att ordna detta genom att ta kontakt med nödvändiga myndigheter och ser till att bidraget går genom. Du behöver bara luta dig tillbaka medan vi fixar jobbet!

Vi installerar smarta & kompletta helhetslösningar för

Kommersiella fastigheter

Företag

Bostadsrättsföreningar

Privatpersoner

Hur går det till?

Svenska installationsproffsen är din helhetsleverantörer. Du har endast kontakt med vår projektledare och våra certifierade elektriker utför installationen. Vi utför nyckelfärdiga installationer i hela landet och hjälper dig hela vägen från start till mål! Vi installerar, ni laddar!

1.

Kontakta oss för konsultation

Vi bokar in ett telefonmöte eller så kommer vi på ett kostnadsfritt platsbesök med våra behöriga elektriker för att se över era förutsättningar.

2.

Offertering

När vi fått in alla underlag så tar vi noggrannt fram en investerings-rekommendation åt er baserat på era önskningar och förutsättningar.

3.

Bokning av installation

Vi har ett uppstartsmöte och kommer överens om installationsstart. På utsatt dag anländer våra behöriga elektriker för att påbörja installationen.

Kontakta mig gärna för mer information

avatar

Christian Miljevic

Projektledande / Kundrådgivare

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.